TOP VESTI

четвртак, 15. октобар 2009.

SLEP SLUZBA LJUBA



Tel  : +381 (0)11 2632 749
Mob 1: +381 (0)63 345 897  Ljuba
Mob 2: +381 (0)65 345 897 0 Ivan

Šlep služba Ljuba uspešno posluje već 10 godina na teritoriji Srbije. Šlep služba Ljuba raspolaže sa profesionalnim i iskusnim kadrom za organizaciju pomoći na putu, kako u Srbiji tako i u inostranstvu (posedujemo šengen), specijalnim vozilima adekvatno opremljenim za prevoz kako novih vozila tako i vozila koja su imala saobraćajnu nezgodu ili kvar.

Naša specijalna vozila sa kojima raspolažemo omogućavaju prevoz od jednog do četiri vozila istovremeno, zavisno od klase vozila.

Vršimo prevoz: motorcikala, putničkih vozila, mini van vozila, terenskih vozila, kombi i teretnih vozila, viljuškara i manjih mašina, čamaca i drugih plovila.

Iz ponude izdvajamo mogućnost sklapanja ugovora sa firmama, koji pored mnogobrojnih pogodnosti obezbeđuje i privilegiju u odnosu na klijente koji koriste jednokratnu uslugu.
Kvalitetnu, brzu i preciznu uslugu najbolje potvrđuje naša višegodišnja saradnja sa Integra Motors-om, Renault-om, Hyundai-em i Delta Motors-om.

Vaše zadovoljstvo je naša najbolja preporuka.



















SLEP SLUZBA U BEOGRADU, SLEP SLUZBA U SRBIJI, SLEP SLUZBA U INOSTRANSTVU, SLEP SLUZBA U NOVOM SADU, SLEP SLUZBA U SOMBORU, SLEP SLUZBA U SUBOTICI, SLEP SLUZBA U SIDU, SLEP SLUZBA U RUMI, SLEP SLUZBA U INDJIJI, SLEP SLUZBA U SAPCU, SLEP SLUZBA U KRALJEVU, SLEP SLUZBA U KRAGUJEVCU, SLEP SLUZBA U NISU, SLEP SLUZBA U LESKOVCU, SLEP SLUZBA U PIROTU,